Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bocian / Čáp /

Bocian / Čáp /

Bocian v bielom kabáte
vzal si červené gate.
Vychystal sa na cestu
doviedol si nevestu.

Hniezdo na streche uvil
ako neveste sľúbil.
Založil si rodinku
on a ona malinkú.

Tešia sa už na deti
pár ich z hniezda vyletí.
Budú dobrý otec, mať
veľa detí budú mať.

Doprajme im to šťastie
nech im párik vyrastie.
Bocian i k ľuďom priletí
a rád im prinesie deti.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 15.6.2019
Přečteno (62x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 3 stránek.
roboti