Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velká cesta

Velká cesta

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Snad nepřekročí povolenou rychlost.

Rozhodnutí padlo k ránu,
prozkoumat svět z karavanu,
dlouhá cesta nevadí,
věří, že si poradí.

Karavany všichni chválí,
další se na cestu dali,
louku nyní přejíždí.
velká parta hlemýždí.
Publikoval(a): Psavec, 12.6.2019
Přečteno (133x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, Maricus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 04:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti