Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blázním

Blázním

eurius Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Místy je to i básnička

V hlavě se ozývaj
poplašné zvonečky
z naděje zůstávaj
shořelé konečky

,,Madness, madness"
havran křičí
,,Sadness, sadnees"
stěna se tyčí

,,Nezvládl jsi sanity check"
zaznívá halou
,,Proplaťte šek"
platí se hlavou

,,Pomoc, pomoc"
v rohu se krčím
Obrovská bezmoc
bolestí křičím

Zvedni se
uteč
utíkej pryč
Nemá to cenu
už je tu bič

V koutě
Ve strach
V temnotách
S dírou v hrudi
co vše pohltí

Úkryt shořel
všechno tu hoří
Ten pád tak bolel
každý moc bolí

Ztratil jsem křídla
co dalas ty mi
Z naděje zřídla
už nemám nic

Zvládám to
bojuji
kráčím dál
Nedám se
bojím se
být tu tak sám
Publikoval(a): eurius, 11.6.2019
Přečteno (216x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti