Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jak modré z nebe

**Jak modré z nebe

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: ..ten šuplík to je taková tajemná básnická skříňka..

~~~~~~
Ty ji sneseš
„modré z nebe“?
To ona nechce
to prý ji zebe,
chtěla by raději
zlatý déšť
ten v mracích
chlapče nenajdeš.

Je to sice déšť
jenomže neprší
takový déšť
keřům jara sluší,
všechno tím deštěm
krásně zezlátne
a jarem i příroda
jarně omládne.

Ani tvou milou
pak nezebe
se sluncem
to „modré z nebe“
od tebe,
klidně ji sevřeš
ve svém náručí
ona tě jarním
polibkům naučí...

/a to ty rád/
/nepletu se snad?/

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 5.6.2019
Přečteno (87x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti