Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapky vděčnosti

Kapky vděčnosti

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: Díky za každé nové ráno! Výrok sice není můj, ale cítím to stejně...

Sloní nohy stromů v parku
vrtulky lip se snáší k zemí
slunce v korunách listy propálí

čas se zastavil v tetelivém horku
na pánvi ve žhavém poledni
vzduchem zavoněl rozmarýn

v záplavě trávy neposečené
jsem vždy vítaný bosý host
voňavá hudba myslí se vine
každé kapce vody díky za vděčnost...

Myšlenka strachu jako vír se žene
pokora s vděčností spolu tvoří most
vichřice smete chýše rozbourané
v klidu i bouři není díků nikdy dost...
Publikoval(a): Klarineb, 4.6.2019
Přečteno (94x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, J.F.Julián, Lindos, Gaia., Marcone, Mirastus, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 11:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti