Hlava nad vodou
Hlava nad vodou
Anotace: Jedno krásné přátelství
Držely jsme se za ruce
kamarádi v davu
Podpíraly se urputně
drželi nad vodou hlavu
Časy naše plynulé
běžely dny, krásné sny
V milé čistotě
vycházely jsme ze tmy
Spolu, hlava v oblacích
svět visel na mracích
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.6.2019