Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Limericky o zvířátkách

Limericky o zvířátkách

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Zvířátka nás baví.

Jeden kocour myši loví
druhý na gauči si hoví
nechce chytat myšičky
když má paní pastičky
na gauči si dále hoví

Na zahradě pejsek štěká
zloděje tak vždy poleká
dobře zvládá svoji práci
vždyť je přece pes hlídací
na zahradě nahlas štěká

Jedna slípka maličká
zanáší nám vajíčka
chce vysedět kuřátka
těší se na děťátka
tahle slípka maličká
Publikoval(a): Psavec, 29.5.2019
Přečteno (139x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 00:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti