**V tom lese pramení
**V tom lese pramení
Anotace: Živá..voda živá,kde pramení..
~~~~~
~Voda živá~
Dá mi snad někdo
znamení
kde ta voda,
kde voda živá pramení?
Tam
kde nikdo nepláče
každý se směje
kde je ten pramínek,
nevíte kde je?
Kde kapky bubnují
jen ódu na radost
tam kde všichni mají
všeho dost,
nikdo tam nepozná
soužení
tak kde ta živá voda
pramení ?
Já z toho pramene
bych živou vodu rozdala
a pro sebe
jen pár kapek si nechala,
všichni by potom
žili spokojeně
jen najít pramen
ten pramen
živé vody
neprodleně…
~
~~
Publikoval(a):
Květka Š., 28.5.2019