Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám novýho psa

Mám novýho psa

Mám novýho psa,
je to kokršpaněl,
nemá rodokmen.
Měsíc jsem ho sháněl
v psím útulku, ve stanici,
pil jsem při tom šaratici.

Teď stanici chovné
musím platit hovné.
Publikoval(a): Jikra, 28.5.2019
Přečteno (166x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 06:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti