Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vtipálek

Vtipálek

Mám sedmý křížek na krku,
vlasy mi stářím šednou.
Na televizi záruku
a ženu neposednou.

Dal jsem jí dudlík k výročí,
včera jí bylo dvacet.
Kdo by řek, že se vytočí
a začne nervy ztrácet.

Tak se teď šourám po lese
a zamačkávám bouli.
Přes to se člověk přenese.
Vždyť bydlím Na Vidouli.
Publikoval(a): Jikra, 26.5.2019
Přečteno (161x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., slunečnice69, Bezhlavý rytíř, děda včela, donne, Marcone, LadyLoba Romana, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti