Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ples na dvoře

**Ples na dvoře

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..a opravdu,prý neštěkl tam ani pes..

~~~~~
Slavnostní ples
ten ples je dnes
v tom velkém sále
i pro pána krále.
Tak do róby sváteční,
střevíčky taneční
náhrdelník na krčku
ze zlata pro kočku
a boa z činčily
půjčené na chvíli,
do ruky vějíř z peří
z pavího,kdo nevěří?
Kabelky psaníčka
jsou samá perlička
z kterého asi moře,
jak ta slza z hoře
až na ples v opeře?

Ne,jen u nás na dvoře.

Tanečními krůčky
jdu z ručky do ručky
tak to byl ten můj
slavnostní ples
a neštěkl tam ani pes...
~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 26.5.2019
Přečteno (27x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, děda včela, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti