Puklé srdce
Puklé srdce
Puklé srdce
Srdce mi žalem puklo
a obloha potemněla
když láska na vždy
v dáli se rozplynula.
Slzy z mých očí
stékají a za svítání
když slunce mě po
lících hladí se v perly
mění.
Duši dám na oltář
odejdu po tichu.
Bez lásky teskno je
a nelze žít.
Srdce mi žalem puklo.
Na lásku už nevěřím
narostli mi bílá křídla
letím do nebeských výšin.
Publikoval(a):
slunečnice69, 26.5.2019