Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Si se mnou

Si se mnou

Jaký démon
ti vrásky vryl
ničeho se neptal
ubral sil

Utiš se již
Vím,rány bolí
I ony se zhojí

Byl si sláb
a teď
se mnou si rád

Dlaně se dotknou
i
naše těla

Tvoje srdce
se mnou se rozdělí
To když sny a hříchy
odevzdáš mi
na dlani
Publikoval(a): kopretina7777, 24.5.2019
Přečteno (37x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Květka Š., Remy M. Manniac

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti