...Marné
...Marné
Čas utíká a já se pořád hledám.
Nevím kam patřím má tvář je stále víc bledá.
Nevím jak mám žít,
kde nebo s kým.
Přišla jsem o všechno i chybou mou to dobře vim.
Necítím nic jsem jak stín,
přiznávám se.
Moc se bojím.
Publikoval(a):
Killerka., 23.5.2019