Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dej mi chvíli čas

Dej mi chvíli čas

Dej mi chvíli čas.
Dej mi chvíli klidu.
Chci tvořit! Rozvíjet se.
Ale najednou je to problém.
Chceš to po mě.
Ale když se tomu tak stane.
Jsem jen ta co nic neumí a tobě porozumět nedokáže.
Publikoval(a): Jetonutné, 23.5.2019
Přečteno (268x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti