Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Akvabely?

**Akvabely?

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..prostě jen tak krásný holky...podle abecedy...od A--Ž...

~
~~~~~~
Akvabely,akvabely
Bazén je vám asi malý
Cákáte jak mořské panny
Často jste tak ucákaný?
Dnes se ale akvabely
Energií snad dobily
Fantastický nápad mají
Gramodesku si hledají.

Hudba,zpěvy velrybí
Choreograf se diví,
Imrvere počumuje
Jak se jim to nacvičuje.
Kouzelně se holky točí
Láska velryb jim kouká z očí
Moment,ještě předehra
No né,ta se povedla.

Okresní přebory běží
Pěkný název,“Láska v moři“
Rok mistrákem zakončí se
Řádem „Velryb“ pochlubí se.
Své noblesní kostýmy
Šily z „frcu“ nitěmi
Ty se sem tam přetrhaly
Už to přešít nestačily.

Víte,akvabely teď víc váží
Waldemar ten jim vyváří
Xaverovské celé kuře?
Yvetka se s ním nepáře.
Zlaté naše akvabelky
Žeprej nejsou jak dřív, tenký…
~*~*~
Ale že jsme mrštné jako fretky
Budeme třeba “MAŽORETKY“
Celé dny pak holky cvičí
Čestné slovo,na mou duši...
~~~
Mažoretky letos frčí

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 23.5.2019
Přečteno (27x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 03:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti