Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V půlce května

V půlce května

LadyLoba Romana Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: čas versus pozorování přírody a tak ... https://youtu.be/ZI3_ERYYEdM

Kaštany zažehly
své bílé svícne
(a v Alejích i růžově)

Jsou místa, kde šeřík se
ještě v květu mihne

Nejedna kytka
však již odkvétá

Pampelišky se
v chmýří oděly

Mračí se
vlhké peřiny,
vzduch deštěm
zavoní

Voda se smíchá
s mrtvými lupeny

Snad bude
dost živin
a vláhy
až do léta

Zdravím Vás sestry,
z klubu „Neuschneme“
jenž jsme byly políbené
pod třešňovými květy
na prvního května

A syn,
to moje malé-velké dítě,
už umí
téměř všechna
písmenka

Všechno je tak,
jak má být
a přesto
je mi smutno

Calexico - Roka (Danza De La Muerte)
https://youtu.be/ZI3_ERYYEdM
Publikoval(a): LadyLoba Romana, 22.5.2019
Přečteno (162x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Lindos, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti