Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I. II. III. IV. V. VI.

I. II. III. IV. V. VI.

I.

milý příteli, čase
jsi obyčejný prase
už máš zase navíc
skoro půl metru v pase
rozhodl ses nám obalit
zbytečně rychle plyneš
měl bys trochu zpomalit
chováš se jako svině


II.

čas, váš otylý manžel
vážená paní samoto
zanechal ve vás spoustu šrámů
nechte si fňukání na potom
vím že vás bil, vím že byl zlý
mně je to ale celkem šumák
ani vy jste určitě nebyla svatá
jste přitažlivá asi jak tuňák


III.

zatím je nedospělá
přítelkyně láska
obličej má plný uhrů
ani jedna vráska
je to ještě pískle, dítě
schovává se v šeru
kdysi jsem jí nosil růže
na to už dnes seru


IV.

drahý kamaráde strachu
tebe mám celkem rád
krom toho, že slušně chlastáš
učíš lidi se bát
vím, že jsi měl poměr s láskou
sešíváš obavy nití
já už jsem ti dávno odpustil
co si dáš brácho k pití?


V.

vždy když vidím nenávist
horko těžko popadám dech
chci ji mít jen pro sebe
být aftem na jejích rtech
občas se mýlí a nemluví pravdu
občas se chová jak havěť
má ostré rysy, dlouhé nohy
rudé rty, výbornou paměť


VI.

směrem k nám řítí se
na vodítku chrt
na protézách belhá
novodobá smrt
v kšiltovce si peláší
zkratkou polem prosa
hledá zdroj elektřiny
vybila se jí kosa
Publikoval(a): 23, 22.5.2019
Přečteno (32x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 17:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti