Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Mžourající

**Mžourající

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..úplně obyčejná lampa na ulici..

~~~~~~
Včera,to byl pěkný den
ty byl jsi trochu „ovíněn“
lásku jsi vyznal na ulici
jedné lampě mžourající.

Ta se potom asi pyšní
napadly ji věci hříšný,
že každou chvíli blikne si
proč to dělá?Proč asi?

Jenom proto že je lampa
trochu jiná než je tamta,
tvé objetí stále cítí
a tak bliká a nesvítí.

Žárovku si měnit nedá
kouká,kouká,tebe hledá,
pak tě vidí na lavičce
rozsvítí se ji v hlavičce.

Vždyť on je muž a já lampa
teď už stejná jako tamta,
že se trochu červenám?
Proč né,
červenou žárovku mám.
……
A kde stojí?
Hádejte.
Potom se ji nesmějte…
~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 21.5.2019
Přečteno (27x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 17:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti