Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dítě z Černobylu

Dítě z Černobylu

BakaToki Básně » o Životě

Anotace: Život dítěte z Černobylu

V hlavě mám do plna nasráno,
bylo mi to bohem dáno.
Už jako malý jsem si hrál,
hřiště okolo Černobylu poznával.

Možná mám tři nohy,
ale na fotbal mám fakt vlohy.
A na čele oko třetí,
odlišný jsem od všech dětí...

Ráno si přečtu noviny,
láska,sex,neřeším hovadiny.
Nemusím se zástupy holek brodit,
jsem totiž hermafrodit.
Publikoval(a): BakaToki, 20.5.2019
Přečteno (71x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti