Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POJÍDÁNÍ ZÁKUSKU BEZ POUŽITÍ RUKOU

POJÍDÁNÍ ZÁKUSKU BEZ POUŽITÍ RUKOU

otevřu v bytě
všechna okna
jedny dveře

pevně se chytnu futer
budu čekat na průvan
až mi zlomí prsty

pootevřené zásuvky
plné třaskavých rozbušek
zlomené kosti jednoho mluvky
na stole lahodný zákusek

je to krémové
je to dobré
je to moje
Publikoval(a): 23, 20.5.2019
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti