Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nespavost

Nespavost

Ležím a počítám na prstech jedný ruky
co asi může stát výprodej planejch snů.
Ležím a počítám, potmě a bez záruky
a neusnu.

Toulavej autobus mi odvez moje spaní
na místa vzdálený, který tak dobře znám.
Stařičkej autobus odjel a není k mání
až do března.

Tisíce oveček se toulají v mý hlavě
a lezou, potvory, po lávce přes potok.
Tisíce oveček, co bečí naříkavě
už víc než rok.

Straší mi ve věži a jde to se mnou s kopce.
Co na tom záleží, panenko skákavá.
Potulnej muzikant vzal áčko na křídlovce
a vyhrává.
Publikoval(a): Jikra, 20.5.2019
Přečteno (70x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti