Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život nie je poézia

Život nie je poézia

Život nie je poézia ale próza.
Je v ňom smiech, radosť, šťastie, hrôza.
Život sa s človekom nemazná.
Urobí si z neho génia, šaša, blázna.

Dlhý život je od života trest.
Sedí na pleciach človeka a dá sa ním niesť.
Hrozný života manifest!
-------------------------------------------------------

Tajomstvo túžby žiť je v motivácii.
Kto stratí jej niť je v seba rezervácii.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 19.5.2019
Přečteno (80x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti