Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Vždyť já jsem já

**Vždyť já jsem já

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..tak trochu z archívu.. :-)

~~~~~~~~~~~~
Jak slavní básníci
já verše psát neumím
vždyť já jsem já
za něco takového co píšu
se vůbec nestydím.

Píšu si verše
o všem možném
a třeba jenom tak
o motýlech o létu o vážce
o princi ze zámku
o lásce
o tom že tebe
já už jenom mám
na černobílé fotografii
a tvoji oblíbenou melodii
na starém elpíčku
/a jen tak ti pošlu hubičku/
jsou tam melodie z mládí
pustit si starý gramofon
někdy mne svádí
rukou si do taktu párkrát
asi tlesknu
pár rumových pralinek
nebo višní v čokoládě
jen tak si slupnu
a co víc?
No,už nic.
Vzpomínky mi nikdo
nevzal.
A proto píšu dál
i kdyby se někdo smál.

~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 18.5.2019
Přečteno (40x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti