Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohľad na život 3.

Pohľad na život 3.

Život?
Zázrak.
Z každej lode raz bude vrak.
To je isté.
I hviezdy občas zastrie mrak
keď je počasie hmlisté.

Nebude to nikdy naopak.
Hviezdy žiaria keď je nebo čisté.

----------------------------------------------

Každé pole má úvrate.
Pole dá úrodu bohate.
Na úvrati sú straty.

Život je taký.
Z plytkej orby zeme
zrno zobú vtáky.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 18.5.2019
Přečteno (79x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti