Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když máš splín

Když máš splín

Když máš splín,
ať jenom tak či od novin,
z jasného dne je tmavá noc,
nikdo nepřijde na pomoc

když máš splín.

Když máš splín,
tak uvij věnec z kopretin
a nasaď si ho na hlavu
jenom tak, pro svou zábavu

když máš splín.

Když máš splín,
netvař se jako manekýn
a nedělej si násilí
třeba jsi v noční košili

když máš splín.

Když máš splín,
tak zavrtej se do peřin
a házej všechno za hlavu
jestli máš na to povahu

když máš splín.

A když splín zmizí, jasná věc:
happy end je tu nakonec.
Tak rozhlídni se dokola
a zjistíš, že jsi za vola

a hned je tady splín.
Publikoval(a): Jikra, 18.5.2019
Přečteno (53x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti