Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebo to je Né...

Nebo to je Né...

Zas
bloudí něha
v pocitu
Spíš...?
nebo sníš....

Nás
slova okrádá
Je nahá
doživotí

Za pravdu
je to víc než za vraždu
Čteš mezi řádky
bereš vše zpátky

NEVĚŘÍŠ...
kamelotum z ulice
Rostřílíš
Své příští hlasy
rozdáš na charitu
za polívku
a jedno pivo

Když ležíš
v kaluží zloby
zloby v nás
Jako ta pravda
Jako ta lež
Nebo je to jenom JAKo
Nebo to je NÉ....
Publikoval(a): radek oslov, 18.5.2019
Přečteno (25x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti