Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Konvalinky

**Konvalinky

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..a jen tak si voní..

~~~~~~~~~~
Konvalinky se zlobí
že nezvoní jen voní
tak si klidně cinkejte
potom ale nevoňte
totiž
když si zacinkáte
hodně vůně vysypete
potom kýchá i ta myš
copak ty se konvalinko
nestydíš?

Ta konvalinka bělavá
ta konvalinka zvědavá
a šíleně voňavá
ví že
myš ta kýchne překulí se
pak ztratí směr
a domů už netrefí se.
Kdo myš domů doprovodí
ale to nám nikdo
neprozradí.

A konvalinka?
Ta se tomu asi směje
a jak se směje tak si cinká
ta bílá ta voňavá
konvalinka.
Myšku doprovodí kočka
prý kdo si počká
ten se dočká.

No nevím.

~~~~~~~~
cinkají?
Publikoval(a): Květka Š., 10.5.2019
Přečteno (78x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti