Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé ženě

Mé ženě

Myšlenek pestrých pouť
a ze vzpomínek procesí.
Na chandru mívám koncesi
když cítím vítr dout.

Lhostejný mistr čas.
Za chvíli slyšíš klekání
a smrtka, ta ti zabrání
mít to, po čem jsi pás.

A proto, rozmilá,
už nenatahuj moldánky,
poslouchej raděj skřivánky
a těš se z motýla.
Publikoval(a): Jikra, 10.5.2019
Přečteno (159x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Remy M. Manniac, donne, Marcone, J.F.Julián, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti