Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívka tichá

Dívka tichá

Optimismus skončil
v koutě
dívko tichá
nenajdou tě

Za rákosím
vzdychá kdosi
o ruku jinou prosí

Voda šplouchá
na koloucha
pláč utichá

Dívko tichá
někdo pro tě
dýchá
Publikoval(a): kopretina7777, 8.5.2019
Přečteno (154x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Jikra

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti