Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duševní

Duševní

Každá minuta času,
hrozivě se vleče.
Můj krk jako by byl v lasu,
a smysl mezi prsty teče.

Čas teď nějak jinak plyne
když to člověk pochopí,
že život je fakt pěkná svině,
a štěstí už sem nechodí.

Láska nezná mě už tolik let,
a na smrt čekat to je věcnost.
A tak se sem vkrádá zpět,
moje duševní nepříčetnost.
Publikoval(a): Raven-san, 5.5.2019
Přečteno (183x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani, Remy M. Manniac, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti