Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zblázněná

Zblázněná

Modrozelenýma očima Básně » o Lásce

Anotace: Když se člověk zamiluje..

Jsi pro mě teď
největší záhadou světa.
Jako dno oceánského příkopu
lákáš mě k prozkoumání,
i když tíha vody nad hlavou
mě pomalu ale jistě drtí.

Nejistě teď proplouvám
mezi životem a smrtí
a Bůh se jistě smíchy
za břicho popadá.
Takhle to totiž dopadá,
když se člověk zblázní,
skáče dobrovolně do propastí
bez záchranné vesty.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 4.5.2019
Přečteno (175x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Remy M. Manniac, Marcone, děda včela, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 06:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti