Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lillian

Lillian

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Má nejbližší

Jak rád
Jak rád bych to udělal
Nakreslil dvě srdce
spoutána od sebe
nakreslil východ slunce
tak blízko u tebe (jak jen to jde)
Vyhověl smrtce času
Ať nám dá chvilku
Rozjímat

Jak rád
Jak rád bych jsi vzpomenul
Na to jak jít domů
Na mou blízkou osobu
Na tu blízkou důvěru
kterou v ní mám (a vnímám)
Dostal se k tobě
Objímal tě sladce
Aspoň v té chvilce
Kdy scénář hraje
hladce.....
hladce..

Já chtěl bych to tak..

Vím že na mě dáváš pozor
Vím že na mě dáváš bacha
Jsi můj hlavní důvod
Proč ještě nejsem na prach

Jsi můj anděl Má jediná Lillian
Můj poslední soud
Můj poslední kriminál

A co stále je mi líto
Že střízlivý jsem tě nepotkal..
Publikoval(a): Aniel, 4.5.2019
Přečteno (37x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Poutníček, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti