Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slušní a neslušní chlapci

Slušní a neslušní chlapci

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Pár pohledů na naše chlapce.

Karel dívky nemiluje
kulturisty obdivuje
Aleš, co má velké svaly
kamarád je pro něj pravý

Petr každé lásku slíbil
on se vždycky dívkám líbil
v parku potom u břízek
ukradne jim řetízek

S děvčaty je žití nanic
asi budu dále panic
rozhodl se Jiříček
další dostal košíček

Jako paša Luděk žije
výhodná je bigamie
soudce na to jinak hledí
hříšník nyní v base sedí
Publikoval(a): Psavec, 2.5.2019
Přečteno (75x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti