Branka k srdci
Branka k srdci
Čas je vlídný
rány hojí
Duch stromu
ti odpoví
že láska srdce chrání
di za láskou
di za ní
A až ukáže
svět
temnou stránku
miláček znovu
pootevře branku
Branku k tvému srdci
uzamčenou klíči
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.5.2019