Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje milovaná sestra

Moje milovaná sestra

Garet Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Básnička pro mojí skvělou sestru

Znám jednu slečnu
ta překrásné má oči
Jsou jako diamanty, které vidí vše co se skrývá v duši.

Je milá, hodná a chytrá taky
Je roztomilá když ukazuje rozpaky
Její tělo je jako z pohádky
Hýbe se ladně jako laň
Která vede mého života dlaň

Znám jednu slečnu té hlásek zní jak pohlazení
Dokáže utkvět na srdci a přimět ho k probuzení

Znám jednu slečnu ta nejhezčí má úsměv
Je teplý zářivý a dokáže zahřát i to nejzmrzlejší srdce.
Má roztomilé tělo, jako andílek
hodně už si toho prožila
a má mnoho špatných vzpomínek.

Je to slečna kterou navždy budu chránit.
A nikomu nedovolím její radost
v smutek se obrátit

Tato slečna je má milovaná sestra Káťa.
Snad rozesmálo tě tohle aspoň trošku
V to doufá tvůj bratr Máťa
Publikoval(a): Garet, 30.4.2019
Přečteno (143x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Anděl Lásky, Raven-san

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 12:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti