**Náš velký svátek..
**Náš velký svátek..
Anotace: ...koná se náš Slet..
~~~~~~~
Letíme komínem
nebo nad vrátky
30.duben
máme tu zpátky
čeká nás všechny
čarodějnice
cestu nám ukáže
zapálená svíce
tak honem
klobouk a pometlo
a černá kočka
v noci i nám
zasvítí očka
prý jako baterky.
Hej,
milé frajerky
my na tom
šibeničním vrchu
máme opět scuka
pozor na oheň
někde na nás čeká
a zase marně,
rok...dva...tři...
i celá staletí
na slet se každá těší
kašlem vám na ohně
a je nám příjemně
milé dámy,
to se nám to príma letí.
Čeká nás
pár místních hasičů
ale i zábava
tanec víno a grog
a čarodějnic pozvánka
na ten příští rok
a až při svítání
my skončíme
s veselým úsměvem
se všechny loučíme.
A potom ách jo
zase domů
letíme
nebo se s hasičem
každá
.....ale né....
to přece nesmíme
ale kdoví
vždyť se to nikdo
na nás nedozví.
~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 30.4.2019