Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Milování

**Milování

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..koukají kam by se zašilly aby si trochu užily..

~~
~~~~
Dešťová kapka
ke kapce si padá
jedna tu druhou
má asi ráda
tak když se dalo do pršení
nastalo všech kapek
milování.
Když prší už celou hodinu
to kapky si založily
velkou rodinu
a že ty kapky praštěné byly
tak se moc rychle
rozmnožily.

Chvíli se koukají
kam by se honem zašily
aby si tu svoji lásku
tak trochu užily
ať padnou kam padnou
všude jsou vidět
mohly by se milé kapky
taky trochu stydět.
Kdy toho kapky už necháte?
Vždyť vy dnes jenom
ostudu děláte
už se vám začíná i slunce smát
vy se snad dnes chcete
v duze milovat?

Tak o tom si nechte zdát.
Pak kouknu z okna
a světe div se
ty malé kapky zas milují se.
Kap,kap,kap,kapka kape
a to jako prší?
To ne,jen zase milují se
a množí….

~~~ ¦ ~~~
Publikoval(a): Květka Š., 29.4.2019
Přečteno (213x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Raven-san

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 08:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti