Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nedozretá

Nedozretá

Ruka do ruky,
prsty cez prsty.
Túžba sa vrství v nás
jak brázda na brázdu.

Temnejú oči, krv iskrí.
Láska nemá zrno,
kapsu má prázdnu.
Nedozrel k plnosti
ešte jej klas.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 28.4.2019
Přečteno (89x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti