**Ve stáji si říkají
**Ve stáji si říkají
~Ve stáji~
~~~~~~~~~~~~~
Co si říká malá myška?
Co si říká ve stáji?
Kočky se tam válí líně
a koně ti řehtají.
Ten svět ten je plný divů
brebentily myšky,
koně mají krásnou hřívu
koukají se z výšky.
Nohy mají řádně silné
vždyť nesou statné tělo,
kopytem by zašlápl mě.
A to by se mu chtělo?
Kůň ten nemá pomyšlení
na to aby ublížil,
raděj skáče přes kamení
takový on vždycky byl.
Protáhla se kočka v seně
myška se jí lekla,
v cuku,letu,neprodleně
ze stáje utekla.
Kůň se k tomu senu skloní
má tak trochu hlad,
kočka mu v tom asi brání
kůň ten začne ržát.
Kočka na nic nečekala
v momentě je pryč,
svoje nožky provětrala
letí…jako…míč…
~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 27.4.2019