Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlaté kroužky

Zlaté kroužky

Ruce už dávno nesplétáme 
když v noci spolu uleháme
není tu láska, není tu cit
snad strach sám se sebou žít. 

Není to snad ani ničí vina
z lásky stala se jen kocovina
tiše odcházím z tvého života
začíná požírat nás nicota.

Jsme chudí, není co říct si slovy
Slova pálí, bolí, ubližují
odcházím tak tiše, aniž by jsem tušil
i kdyby nám amor na srdce zoufale bušil.

Ve snách nevěra vášnivě svádí
když dlaň jiná nás po tváři hladí
z kroužku lásky  stali se jen okovy
chybí mi tvé polibky, doteky, pohledy.
Publikoval(a): Malce, 26.4.2019
Přečteno (133x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, donne, Gaia., Mirastus, děda včela, Klarineb

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 13:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti