Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děti bodláků

Děti bodláků

Letí,letí
zamčené děti
spící jsou
kam dolétnou

Děti bodláků
co matka postrácela
když si vlasy česala

Oni jsou a budou
Až podzim zimu okusí
jaro chmíří uprosí
Publikoval(a): kopretina7777, 23.4.2019
Přečteno (138x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rose-H, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti