Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně, jak to říká Děda, každý člověk je jiný originál, ale pravidla musejí být nastavena pro všechny stejná. Ano, tolerance chybí, jenže kde má svoji hranici... M.
23.4.2019 16:19 | Mirastus
Na 15.ti letého hocha máš docela dobrý postřeh dnešní doby. Ano každý člověk je originál a tak jej musíme i brát. Myslím si, že jinakost není ten pravý důvod, ale nesmí svou jinakost upřednostňovat. Každá akce může mít i protiakci a tím se stává i problémem. Jinak dobré, oprav si trochu gramatiku.
23.4.2019 8:01 | děda včela