Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stigma

Stigma

Mám v sebe stigmu.
Krváca.
Je otvorená.
Trváca.
A bolí, bolí.

V túžbe po Niečom
po Niekom
samu seba solí.

Prečo a pre Koho
si bolieť volí?


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 22.4.2019
Přečteno (102x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti