Strach o ní.
Strach o ní.
Anotace: Vzbudila mne obava.
Vzbudila mne obava,
život bez tebe,
se mi v hlavě přehrává.
Hormon lásky,
ten semnou vždy
pořádně zamává.
Žaludek mám prázdný,
v srdci žal
to nejcennější
mi život vzal.
Přál bych si aby to byl
jen zlý sen,
já se ráno vzbudil
a byl by hezký den.
Ležel bych vedle tebe
líbal tvé líce
objal tvé krásné tělo
a vže zlé by vymizelo.
Publikoval(a):
Deltík, 22.4.2019