Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Z kuchyně

**Z kuchyně

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: ..normální návštěva v některé kuchyni..

~~~~~
~~~~~~~~~
V té jedné kuchyni
tam je ale živo
něco moc dobrého
se dnes navařilo...
Ke snídani kakao
a na oběd svíčková
musíte vydržet
ta ještě není hotová.

A už je to slyšet
někomu kručí v bříšku
co potom udělá?
Co asi,otevře ledničku.
Vytáhne si nanuka
a jazýček vyplázne
ten nanuk se naštval
na zem si upadne.

Rozplácl se,co teď
jé,přiblížil se náš pes
nanuka si očuchal
a potom ho sněz.
Jen to dřívko zůstalo
ležet na koberci
kdyby náš pes mluvil
řek by jenom "merci".

Pes olíže se dočista...
a komu v bříšku kručelo
teď natahuje moldánky
pejska se krmit nechtělo.
Přestaň,
máma už volá k obědu
i toho tak hladového
malého nezbedu...

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 21.4.2019
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti