Doba robotí?
Doba robotí?
Anotace: Menší postesknutí nad dnešní hektickou dobou, ale s nadsázkou :-)
Městem jdu, slunce žár
Potkávám lidi, ne zrovna pár
V tom však já kouknu se
A řeknu si co to stalo se?
Ten pohled v očích bez duše
neměl by patřit spíš soše?!
Taky vám připadá
že ta dnešní doba na lidi dopadá?
Asi jsem zbloudilec
v tomhletom divadle
kde každý předem ví
jaká je jeho role
Třeba už zkoušejí
jaký to bude život
až deset deka salámu
zabalí nám robot :-)
Publikoval(a):
Clariss, 20.4.2019