Cesta do Emauz
Cesta do Emauz
Neodíď odo mňa
keď sa vo mne stmieva.
Rozlom chlieb,
jesť daj mi.
Necítim vlahu úst
na ceste do Emauz
a som veľmi hladný.
Daj sa mi spoznať Pane
ako apoštolom.
Chcem s tebou večerať
spolu za jedným stolom.
Publikoval(a):
anna41, 20.4.2019