Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A co dál...jako kočka

**A co dál...jako kočka

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..trochu o jaru..:-)

~~~~~~~~~~~~
To se dějí věci
dáme si dnes asi deci
z deště kapek vína
ze slunečních paprsků
je dobrá zmrzlina
/tak se ukaž/
a já jsem slunce viděla
hele,já jsem mlsala
zmrzlinu jsem lízala
a kočičky si čistí fousek
prý máme jara kousek.

Ale mračno nad námi
zakončilo lízání
lije jako na podzim
na hlavy i do zmrzlin
tak hledáme přístřeší
nevím proč...
vždyť teď chvíli neprší.

Slunce zase svítí
ujdeme pár kroků
slunce neví jo či ne
trochu zase vykoukne
vítr přifoukne si mrak
dnes ještě nemůžeme
čekat na zázrak
teď naprší i do poupat
broučky musí vykoupat
místo zmrzliny si dám
čaj s citronem.
Já se mám...

~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 17.4.2019
Přečteno (46x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 08:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti