Modlitba za Notre-Dame
Modlitba za Notre-Dame
Modlitba za Notre-Dame
Slzy Panenky Marie
padají do žhavého peří
dravých ptáků Ohniváků
smutek se neskryje
do duše
zvoníka od Matky Boží
zkáza v šicích ohnivých
draků
oranžový rozbřesk v plamenech
září smutně nad katedrálou
v popelu dohasínajícího ticha
pláč a křik jež slyší i hluší
Bože, buď milostiv její duši....
Publikoval(a):
Klarineb, 16.4.2019